logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Via via kregen we een hulpvraag. Rondreizend op de motor door de Balkan lag op een ochtend dit kleine frutseltje op Sanne's motorlaarzen in haar tentje. Geen moederhond of andere pups in de buurt.
De kleine pup loopt mank en heeft in z’n eentje geen kans om te overleven. Uiteraard laten we zo’n klein hondje niet aan z’n lot over!

Stichting Straydogs Nederland is op zoek gegaan naar een goede opvangplek en dat was nog niet gemakkelijk, maar via via is het gelukt! Kleine Gjiro kruipt zelf al in de rugzak en gaat tijdens het rijden lekker slapen. Sanne is van haar geplande route afgeweken om hem veilig af te geven bij een particuliere opvang. Een route van ruim 400 kilometer! Gjiro zal daar alle zorg krijgen die hij nodig heeft. Als hij oud genoeg is om te reizen zullen we voor deze motormuis op zoek gaan naar een opvangmandje bij een gastgezin in Nederland!

Update: na een korte periode bij een opvanggezin is Gjiro geadopteerd door haar redder, de motorrijder ?. Een Waargebeurd Sprookje .

gjiro geadopteerd

Wilt u meer filmpjes zien van onze adoptiehonden of van de honden voor wie we een gastgezin zoeken? Bekijk dan de playlists op ons youtube kanaal.