logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein asiel hondje

 

Op de eerste dag van haar bezoek aan Elisa's privé asiel heeft ons teamlid gewandeld en geknuffeld met onder meer deze twee schatjes, niet groter dan een kat 🐈❤️. De bruine korthaar heet Alice, de bruin/witte langhaar heet Mesa. Allebei zijn ze vrolijk, aanhankelijk, knuffelbaar 💖 en nog geen jaar oud.

Alice is geboren in augustus 2022, Mesa in juli vorig jaar. Alice kan eventueel bij katten wonen, als die niet weglopen voor haar. Mesa is super goed met katten 🐈💕!

Beide hondjes zijn klaar om te reizen. Hoe eerder ze het asielleven achter zich kunnen laten, hoe beter! Ze hebben nog nooit in een huis gewoond dus de overgang zal groot zijn. Maar ze hebben met goede, geduldige begeleiding alles in zich om fantastische huisgenootjes te worden 💖💖!

Wie kan en wil een fijne plek bieden voor één van deze jonge hondjes? Een opvangplek, voor een goede start in Nederland? Of misschien een plek met een optie op adoptie?

We zoeken een (opvang)thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*.

* Deze hondjes verblijven nu nog in een (privé) asiel in Roemenie. Ze zijn nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

➡ Meer foto's en filmpjes van deze hondjes vind je op hun pagina's:
Klein Asiel Hondje Alice
Klein Asiel Hondje Mesa

Interesse, of een vraag? Stuur ons een berichtje alsjeblieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Een klein asiel hondje adopteren: Alice en Mesa willen allebei heel graag een baasje!