logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

 

Wordt één van deze wereldburgers 🐕 misschien jouw maatje voor het leven? De zusjes Layla en Lexi zoeken allebei een voor-altijd-thuis 🏡💞

Tien maanden zijn ze nu, jonge honden. Aanhankelijk en vrolijk. Als je ze laat kiezen tussen knuffelen of spelen, dan kiest Layla voor spelen met haar baasje en Lexi een aai- en massage-sessie 🙂.

Overeenkomsten zijn er meer dan de verschillen. Beide zijn in huis gezellige en vrolijke pubers; energieke capriolen en veel spelen afgewisseld met voor pampus liggen 😊. Beide gaan ook graag mee wandelen, ook al vinden ze sommige dingen daarbij nog spannend.

In de tijd dat ze bij hun gastgezinnen in Nederland zijn, hebben ze een grote positieve ontwikkeling doorgemaakt. Door hun achtergrond was in het begin hun (zelf)vertrouwen laag en was zo'n beetje alles nieuw en onbekend voor hen. Inmiddels zijn ze in de meeste situaties vol vertrouwen en "ingeburgerd"; Layla bijvoorbeeld geniet van ritjes in de bakfiets ❤️!

In Roemenië hebben we de zusjes leren kennen toen één van onze teamleden op bezoek was bij de dierenopvang-tuin van mevrouw Geta. Toen waren ze pas een paar weken oud en volledig uitgeput en ziek door schurft en andere ellende 😞. We zorgden voor een spoedopname in een dierenkliniek. Niet alle pups die we toen in de kliniek onderbrachten hebben het gered... maar de zusjes Layla, Lexi en Luca herstelden volledig 🙏🏻❤️. Ook Luca hebben naar Nederland laten reizen; zij is een tijdje geleden al geadopteerd 🏡🌟.

Als je de zusjes nu ziet dan is het bijna niet meer voor te stellen hoe ze als kleine hoopjes ellende in de tuin van mw Geta verbleven... Gelukkig maar, die tijd is voorbij! Wordt één van deze wereldburgers 🐕 misschien jouw maatje voor het leven?

Op onze site vind je aanvullende informatie over Layla en Lexi en wat voor thuis we voor hen zoeken.
Van beide honden staan daar ook filmpjes 🎞️: Adoptiehonden in Nederland 📄

Een jonge hond adopteren? We hebben er meerdere beschikbaar voor adoptie. Ze verblijven al in Nederland.