logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

Een jong hond adopteren
Gisteren was onder meer Kali aan de beurt om mee uit wandelen te gaan met onze teamleden, op bezoek bij het asiel. Ze heeft genoten!

Misschien herinneren jullie je nog de filmpjes van "de broektrekkertjes", de pups die in januari met z'n allen aan de broek van Rolien sjorden? Kali is één van deze pups. Wat een geweldig leuke hond!

Kali is lief en zachtaardig, ze kan wel eens wat schrikken maar herstelt zich dan snel. Ze genoot van het gekroeld en gekriebeld worden, heeft heel leuk gespeeld met een veel kleinere pup uit een andere kennel en tijdens de wandeling genoot ze van in het gras rollen en spelen met een gevonden stok.

Kali is nu 7 maanden. We hopen dat voor deze super leuke jonge hond snel een fijne mand klaar staat in Nederland (voor opvang, of adoptie). Want het leven is een asielkennel met maar heel zelden een uitje, dat is absoluut geen leuk leven...

Word je al een beetje verliefd op Kali 😍? Kijk dan op haar pagina alsjeblieft, voor meer informatie over haar en het thuis dat we zoeken: :
Asiel pup adopteren, teefje Kali


Een pup / jonge hond adopteren uit het asiel? Kali wacht op een opvanggezin of een adoptant in Nederland.