Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Sunny

teefje ter adoptie

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: circa 2 jaar
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: onbekend kan worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Sunny is door onze contactpersoon Elisa als zwerfhondje aangetroffen en ze heeft een plekje gekregen in Elisa's privé asiel. Sunny is een lief en bescheiden hondje dat graag rustige plekjes opzoekt. 

In Roemenië heeft ze zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden.

Sunny heeft een oude fractuur die geheeld is maar zorgt voor beginnende artrose. Zeker met het koude seizoen in aantocht hopen we dat we snel een warm en liefdevol thuis voor haar vinden. 

Profiel adoptant:
Voor Sunny zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. Om die reden plaatsen we haar niet in een gezin met jonge kinderen.

* Dit hondje verblijft nu nog in een asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft dit aandoenlijke hondje een veilig thuis?
Wanneer u Sunny wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: