Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Kleinblijvende puppy's

adoptie puppiesGeslacht: zes reutjes
Leeftijd: geboren maart 2022
Formaat: blijven naar verwachting kleine hondjes / kleine middelmaatjes
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 per pup (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren we u graag over de leeftijd waarop dit het beste kan gebeuren.

 

Informatie:
Een bundeltje mini-pups en ze zoeken allemaal nog een eigen thuis!
Leeloo, Archie, Luca, Robbie, Dodge en Beckett zijn net als zoveel andere pups in Roemenie de afgelopen maanden gevonden op straat en terecht gekomen in een particuliere opvang. Deze pups zitten daar nu in een kennel waar ze goed verzorgd worden. Ze hebben dagelijks contact met verschillende mensen/vrijwilligers. Maar een leven in een kennel is natuurlijk geen fijn leven voor deze kleine frutsels... In Roemenië hebben ze geen toekomst.

Ons team heeft deze lieve pups - allemaal reutjes - begin juni zelf ontmoet in Roemenië. Het zijn hele sociale, mensgerichte honden (zie ook de filmpjes). Op de filmpjes van begin juni zijn ze zo'n 11 weken oud. Het zullen dus naar verwachting kleine hondjes blijven, eenmaal volwassen.

Deze puppy's zijn klaar om naar Nederland te reizen. Ze zijn volledig gevaccineerd, gechipt en hebben een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk hebben de puppy's allemaal hun eigen paspoort.

Update 15 juli: voor Robbie hebben we een plek in Nederland gevonden! Voor zijn broertjes zijn we nog hard op zoek.

Profiel adoptant:
Voor elk van deze pups zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Sommige puppy's kunnen in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar.

* Deze pups verblijven nu nog in een kennel in Roemenie. Verder zijn ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft één van deze lieve puppy's een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's (in Roemenië, begin juni):

Foto's van Robbie (al in Nederland). juli/augustus:

Filmpjes (beelden van begin juni):

Het volgende filmpje is opgenomen in mei: