Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Bobo

grote hond adopteren

Geslacht: reu, gecastreerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: grote hond
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Half oktober heeft één van onze teamleden één van onze contactpersonen in Roemenië persoonlijk bezocht en ook deze super vriendelijke reus ontmoet. Bobo is één bonk liefde (zie ook de filmpjes en foto's onderaan deze pagina). We schatten hem op 1 jaar oud. Hij snakt naar aandacht, liefde en fijne zachte ligplaatsen.

Bobo zwerft rond op een bouwplaats. Misschien laten de bouwvakkers eten achter; we weten het niet. 

In Roemenië heeft een straathond vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een fijn thuis voor hem te vinden. We hopen dat dat snel lukt, want de winter in Roemenië is meedogenloos...

grote hond adopteren 06Profiel adoptant:
Voor Bobo zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen hem graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Deze hond verblijft nu nog op straat in Roemenie en we weten vrij weinig over hem. Waarschijnlijk is hij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een omheinde tuin.

Wie geeft deze super-lieve grote hond een fijn en veilig thuis?
Wanneer u Bobo wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, oktober 2022:

Filmpjes, oktober 2022: