Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Bella

asiel hondje adopterenGeslacht: teefje
Leeftijd: geboren in mei 2022
Formaat: kleine hond
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, bij katten die honden gewend zijn
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Bella is door mevrouw Geta in Roemenië gered van de straat en opgegroeid in haar tuin, temidden van heel veel andere honden.

Half oktober heeft één van onze teamleden de honden van mw Geta persoonlijk bezocht en ook Bella ontmoet. Bella is een super lieve vrolijke puppy met ongeveer de bouw en grootte van een Corgi (zie ook de foto's en filmpjes onderaan deze pagina).

Bella snakt naar aandacht, liefde en lekker warme ligplekjes. Ze is sociaal met honden en ook heel mensgericht. Op het terrein van mw Geta lopen ook katten dus ook die zijn voor haar bekend en normaal.

In Roemenië heeft een zwerf- of asielhond vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een fijn thuis voor haar te vinden. We hopen dat dat snel lukt, want de winter in Roemenië is meedogenloos en de omstandigheden in de tuin van mw Geta zijn heel slecht...

asiel hondje adopterenProfiel adoptant:
Voor Bella zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Waarschijnlijk is ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze lieve kleine pup een fijn en veilig thuis?
Wanneer u Bella wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Bella tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's en filmpjes, Bella bij mw Geta, oktober 2022: