Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Flo

jonge hond ter adoptie

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Flo is door mevrouw Geta in Roemenië gered van de straat. Onze contactpersoon Ioana heeft Flo vervolgens meegenomen naar een betere opvang.

Half oktober heeft één van onze teamleden de opvang in Roemenië waar Flo verblijft persoonlijk bezocht en Flo ontmoet. Flo is wat onzeker, maar ook heel vriendelijk en heel enthousiast! Ze is hooguit 1 jaar oud. Ze is sociaal met honden en met katten.

In Roemenië heeft een hond in een asiel vrijwel geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden.

flo hond adopterenProfiel adoptant:
Voor Flo zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit meiske verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Waarschijnlijk is ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze leuke jonge hond een veilig thuis?
Wanneer u Flo wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Flo bij mevrouw Geta:

Foto's, Flo in het privé asiel:

Filmpje, Flo in het privé asiel, oktober 2022: