Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Flo

flo hond adopterenGeslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Flo is door één van onze contactpersonen in Roemenië gered van de straat. Flo is heel vriendelijk en hooguit 1 jaar oud. Ze is sociaal met honden en met katten. In Roemenië heeft ze zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden. Half oktober bezoekt één van onze teamleden de opvang in Roemenië waar Flo verblijft. Vanzelfsprekend wordt dan de informatie over haar ge-update en aangevuld!

Profiel adoptant:
Voor Flo zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze leuke jonge hond een veilig thuis?
Wanneer u Flo wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: