Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Sonia's puppy's

asiel puppy adopterenGeslacht: reutjes en teefjes
Leeftijd: puppy's / pubers, geboren april 2022
Formaat: klein / kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd / gesteriliseerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren wij u graag over de beste leeftijd voor castratie / sterilisatie.

Informatie:
Dit hele nest is opgevangen in het privé asiel van Elisa in Roemenie, samen met hun moeder Sonia. Natuurlijk is er in de opvang een plekje voor hen vrij gemaakt, maar ze hebben in Roemenie zo goed als geen enkele op adoptie. Moeder Sonia is in juli al naar Nederland gekomen. Voor haar pups zoeken we nog adoptanten en/of gastgezinnen!

Juniper en Uma zijn teefjes, Wyatt, Boone, Wes en Akiro zijn reutjes.

Updates september en oktober: Uma en Boone zijn in Nederland en eind oktober zijn ze samen geadopteerd! Voor Juniper hebben we een gastgezin gevonden; zij is op 29 september naar Nederland gereisd. Voor Wes, Wyatt en Akiro zoeken we nog gastgezinnen en / of adoptanten.

In Elisa's opvang verblijven de pups nu in een kennel waar ze goed verzorgd worden en ze hebben dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Ook mogen ze dagelijks een tijdje op het speelveld. Maar een levenlang in het asiel is natuurlijk geen leven voor deze hondjes...

Deze puppy's zijn klaar om naar Nederland te reizen; ze zijn volledig gevaccineerd, gechipt en hebben een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk hebben ze ook allemaal hun eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor elk van deze pups zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Deze puppy's kunnen eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar.

* Deze hondjes verblijven nu nog in een kennel in Roemenie. Verder zijn ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelent. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft één van deze lieve puppy's een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin tijdelijk een pup opvangen om hem of haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Uma en Boone in NL, vanaf 25 augustus 2022 :

puppy uma en boone

Filmpje, Roemenië: