logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel pup adopteren

Geslacht: teefje
Leeftijd: puppy, geboren augustus of september 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, bij katten die honden gewend zijn
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Tijdens haar bezoek aan Roemenië bezocht ons teamlid Jeanette mevrouw Geta, die in haar tuin opvang biedt aan thuisloze honden. Ze trof daar onder andere 6 puppy's aan die in sterk verzwakte conditie verkeerden. Aangetast door de schurft en sommige op sterven na dood... 😞

Samen met onze lokale contactpersonen werd met grote spoed opvang en medische zorg geregeld voor deze pups. Drie pups hebben het helaas niet gered, maar de andere drie zijn volledig hersteld!

Inmiddels zijn deze pups reisklaar (gevaccineerd, gechipt en geregistreerd) en we hopen dat ze op 19 januari mee kunnen met het dan geplande transport naar Nederland. Voor Lexi hebben we al opvang gevonden; voor Layla en Luca zijn we op zoek naar een gastgezin of adoptant.

Profiel adoptant:
Voor Layla zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Deze pup verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Waarschijnlijk is ze nog niet zindelijk en ze is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze leuke pup een fijn en veilig thuis?
Wanneer u Layla wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Layla tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's en filmpjes (januari 2023):

Oktober 2022: