logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

klein hondje adopteren

Geslacht: teef
Leeftijd: geboren februari 2022
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:

Violet's werd zwervend aangetroffen en deze vrolijke pup kreeg een plekje in Elisa's privé asiel (Roemenië). Ze werd ziek (Tetanus); heel ernstig ziek... maar wonder boven wonder, ze vocht voor haar leven en herstelde! Haar verhaal vertelt zich vooral in de onderstaande filmpjes.

Asielhonden hebben in Roemenie zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor dit aandoenlijke kleine hondje! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die haar wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor haar gevonden is. 

Violet is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant of gastgezin:
Violet is een sociaal hondje maar de overgang naar een leven als huishond in Nederland is natuurlijk heel groot. We zoeken daarom voor Violet een thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een goed omheinde tuin.*.

* Dit hondje verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Ze is waarschijnlijk niet meteen zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft kleine Violet een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Violet wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin dit kleine hondje tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit jonge hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes :

❗❗ LET OP: dit eerste filmpje bevat schokkende beelden van een doodzieke Violet... maar gelukkig loopt het goed af!