logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

pup asiel

Geslacht: reutje
Leeftijd: puppy, geboren februari / maart 2023
Formaat: eenmaal uitgegroeid waarschijnlijk een middenslag
Kan met kinderen: nee, we plaatsen Deck graag in een rustig huishouden
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja

Informatie:
Elisa trof twee puppy's aan, zwervend in een veld. Geen moederhond te bekennen, dus hoogstwaarschijnlijk zijn de pups daar door iemand gedumpt. Ze wist ze te vangen en ze kregen een plek in Elisa's privé asiel. Deck was ziek door Parvo, maar met goede medische zorg en zijn wil om te leven wist hij volledig te herstellen. Eenmaal genezen kon hij bij andere honden in de kennel en vooral door Fifi's voorbeeld en steun durfde Deck zich steeds meer te laten zien en vertrouwen te hebben in mensen en in zichzelf. 

In Roemenië maakt Deck geen kans, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen. Deck is onzeker maar ook heel zachtaardig. Hij geniet ervan als hij aandacht krijgt. Helaas is daarvoor in het overvolle asiel maar zelden tijd.... We zoeken voor dit ventje dus een gastgezin of een adoptant in Nederland.

Profiel adoptant of gastgezin:
Voor puppy Deck zoeken we een thuis in Nederland bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving en een rustig huishouden, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Bovendien plaatsen we Deck graag bij een al aanwezige evenwichtige hond, die voor hem een steun en voorbeeld kan zijn.

* Deze pup verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie. Hij is waarschijnlijk niet direct zindelijk en hij is geen leven in een huis gewend. Het is waarschijnlijk dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd dus nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Deck een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u deze pup wilt adopteren, dan vindt u belangrijke informatie op onze pagina's Adopteren.
U kunt daarna desgewenst het intakeformulier invullen of ons mailen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin pup Deck tijdelijk opvangen en begeleiden, om hem een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: