logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

adoptie honden

Geslacht: 2x teefje, kunnen apart van elkaar worden geplaatst
Leeftijd: circa 8 maanden
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 16 jaar
Kan met katten: kan worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 per pup (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie: Deze twee prachtige zusjes werden als nog heel jonge pups zwervend aangetroffen op een drukke kruising en verblijven sindsdien in het privé asiel van Elisa. Daar worden ze goed verzorgd, maar een asiel leven is natuurlijk geen fijn leven... 

In Roemenië hebben deze hondjes zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom wil onze stichting graag opvangplekken of adoptanten in Nederland voor ze vinden. De hondjes hoeven niet samen te blijven; ze kunnen apart van elkaar worden opgevangen en / of geadopteerd.

Beide hondjes zijn sociaal en heel vriendelijk naar de medewerkers en vrijwilligers in het asiel.
Kaia is vergeleken bij Maisey iets meer afwachtend, maar beide hondjes zijn niet angstig voor mensen. Vanzelfsprekend zal de overgang van een asiel in Roemenië naar een (t)huis in Nederland toch groot zijn. We gaan er van uit dat de hondjes alles nog moeten leren, van zindelijkheidstraining tot wandelen aan een lijn. 

Profiel adoptant:
Voor elk van deze hondjes zoeken we een thuis bij mensen met ruime ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*, met een rustig huishouden en in een rustige woon- en wandelomgeving. We plaatsen hen niet in een gezin met jonge kinderen, vanwege de hectiek die kinderen nu eenmaal met zich meebrengen.

* Beide hondjes verblijven nu nog in een asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over hen. Verder zijn ze waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft één van deze pups een veilig thuis?
Wanneer u één van deze of beide hondjes wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin tijdelijk een pup opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes: