Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Babis

babis ter adoptieGeslacht: reutje, gecastreerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Babis is door één van onze contactpersonen in Roemenië gered van de straat, hij was er slecht aan toe. Hij bleek babesia te hebben. Gelukkig sloeg de behandeling goed aan en test hij niet langer positief op deze ziekte.

Babis is heel vriendelijk en nog maar 1 jaar oud. In Roemenië heeft hij zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor hem te vinden. Half oktober bezoekt één van onze teamleden de opvang in Roemenië waar Babis verblijft. Vanzelfsprekend wordt dan de informatie over hem daarna ge-update en aangevuld!

Profiel adoptant:
Voor Babis zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen Babis graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over hem. Verder is hij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze leuke jonge hond een veilig thuis?
Wanneer u Babis wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje: