logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

babis ter adoptie

Geslacht: reutje, gecastreerd
Leeftijd: circa 1 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend, maar we plaatsen Babis graag in een rustig huishouden
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Babis is door één van onze contactpersonen in Roemenië gered van de straat, hij was er slecht aan toe. Hij bleek babesia te hebben. Gelukkig sloeg de behandeling goed aan en test hij niet langer positief op deze ziekte.

Babis heeft heel hard een fijn (opvang)thuis nodig en hij heeft alles in zich om een geweldige huishond in Nederland te worden. Eén van onze teamleden heeft Babis persoonlijk ontmoet en hij heeft een gouden karakter; hij is sociaal met mensen, honden en katten, hij is heel erg lief en aanhankelijk en hij is zichtbaar dankbaar voor elke aai. In Roemenië is Babis als puppy gedumpt en nu verblijft hij in de tuin van mw Geta, met nog zo’n 100 andere honden. Dus geaaid wordt hij maar zelden ;-( ... Inmiddels is hij ongeveer 1 jaar, nog een leven lang voor zich.

Wie ziet in Babis wie hij is en kan zijn en niet alleen zijn niet-zo-fluffy uiterlijk?

Profiel adoptant of gastgezin:
Voor Babis zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen Babis graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een opvang in Roemenie en we weten vrij weinig over hem. Verder is hij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze leuke jonge hond een veilig thuis?
Wanneer u Babis wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin dit rescue hondje tijdelijk opvangen om hem een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje: