logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

klein rescue hondje

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: circa 5 jaar
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €275,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Wie geeft Peki een fijne plek in Nederland? Dit hondje verblijft nu in de tuin van mw Geta. Daar heeft ze geen toekomst... Ze wordt door onze contactpersoon in Roemenië geschat op 5 jaar.

In Roemenië hebben honden in een asiel of andere opvang zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. Daarbij zijn de omstandigheden in de asielen niet te vergelijken met die in Nederland; het is er overvol en onverwarmd en door het enorme aantal asieldieren is er weinig tijd voor aandacht voor de individuele honden.  

Peki is bijna reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is dan gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort. We zoeken voor haar een gastgezin voor tijdelijke opvang en begeleiding tot aan haar adoptie, of een adoptant.

Profiel adoptant of gastgezin:
We weten weinig over Peki maar de overgang van Roemeens asiel naar een leven als huishondje in Nederland is natuurlijk heel groot. We zoeken daarom voor haar een thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*.

* Dit hondje verblijft nu nog in een privé opvang in Roemenië. Ze is waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Peki een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Peki wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin dit rescue hondje tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: