Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Akiro

asiel puppies

Geslacht: reutje 
Leeftijd: geboren 10 april 2022
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Enkele van onze teamleden hebben Akiro en zijn nestgenootjes zelf ontmoet tijdens hun bezoeken aan het asiel in Roemenië. Akiro is een lieve, vrolijke en enthousiaste pup. Onderaan deze pagina vindt u filmpjes van hem waarop dit ook goed te zien is.

Akiro is een zoontje van Sonia. Het hele nest is samen met hun moeder opgevangen in het privé asiel van Elisa in Roemenië. Natuurlijk is er in de opvang een plekje voor ze vrij gemaakt, maar in Roemenie hebben ze zo goed als geen enkele kans op adoptie. Onze stichting probeert daarom om voor deze sociale hondjes een fijn thuis in Nederland te vinden.

Moeder Sonia is in juli al naar Nederland gekomen en is geadopteerd. 

Nestgenootjes Uma en Boone zijn in Nederland en zij zijn eind oktober samen geadopteerd! Ook voor Juniper hebben we een gastgezin gevonden; zij is op 29 september naar Nederland gereisd.
Voor Wes, Wyatt en Akiro zoeken we nog gastgezinnen en / of adoptanten.

Akiro is klaar om naar Nederland te reizen; hij is volledig gevaccineerd, gechipt, heeft een gezondheidscheck gehad en hij heeft een paspoort.

Profiel adoptant of gastgezin:
Voor Akiro zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Akiro kan eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar.

* Deze pup verblijft nu nog in een kennel in Roemenie. Hij is nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft lieve vrolijke Akiro een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Akiro tijdelijk opvangen om hem een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Akiro:

Foto's, Akiro en zijn nestgenootjes:

Filmpje, Roemenië (november); een eerste wandeling ooit:

Filmpje, Roemenië (mei/juni):