Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
Elena hoopt dat een ouder hondje ook een kans krijgt
previous arrow
next arrow
Slider

Happy

happy

Geslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: in paspoort staat 2 maar gastmoeder schat haar ouder
Formaat:  43 cm, 13 kilo
Kan met kinderen: Nee
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: rustig, blij, lief, mensgericht
Adoptiebijdrage: € 125,-

Karakter
Blije Happy is een rustige meid, ze is mensgericht en geniet enorm van aandacht en knuffelen.

Gedrag in huis
Haar gastmoeder noemt haar een ideaal hondje. In huis is ze rustig. Ze ligt graag bij je op de bank te chillen. Heel soms heeft ze een uitspatting met speelgoed, maar vaak is dit omdat het bijna etenstijd is. Ze sloopt niks.
Ze kan gerust een paar uur alleen thuis zijn. In het gastgezin is ze dan wel samen met de andere honden. Happy is zindelijk.

Gedrag buiten
Aan de riem lopen doet Happy goed. Het omdoen van het tuigje is kost nog wel wat moeite. Happy is geen hondje om uren mee te lopen. Ze wordt veel gelukkiger van lekker uitgebreid snuffelen en kuieren. Kuiltjes graven en beetje hangen zijn ook favoriet. Op vreemde honden reageert Happy met blaffen, vervolgens loopt ze er met een grote boog omheen. Ze zal niet snel uit zichzelf contact zoeken, doet ze dit wel is het een snuffel en weer doorlopen. Vreemde mensen negeert ze maar laat zich prima aanhalen.

Profiel adoptant
Voor dit lieve meisje zoeken we een fantastisch plekje! Een baasje voor zich alleen die ook nog eens veel thuis is daar zou Happy echt heel happy van worden! We zoeken voor haar een huis met een tuintje in rustige omgeving, zonder kinderen. Happy is niet zo gesteld op veel drukte.

In verband met haar medische achtergrond geldt voor Happy een verlaagd adoptietarief van € 125,00

Achtergrond:
Happy komt uit het nare asiel in Resita. Een nare plek voor honden, hier geldt het recht van de sterkste. Gelukkig heeft ons team haar kunnen weghalen daar en geniet ze nu van haar nieuwe leven bij haar gastmoeder in Eastermar.

Medische bijzonderheden:
Happy is nog herstellende van haar heupkop operatie. Dit gaat de laatste tijd erg goed, een eventuele adoptant moet er rekening mee houden dat ze hier mogelijk nog verder mee moeten trainen. Maar ze heeft na beoordeling geen pijn meer.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.