Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
Elena hoopt dat een ouder hondje ook een kans krijgt
Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
previous arrow
next arrow
Slider

Elena

ElenaGeslacht: teefje (gesterilliseerd)  
Leeftijd: Elena is geboren in mei 2012
Formaat: 
Elena is 42 cm hoog en moet nog gewogen worden
Kan met kinderen:
Onbekend
Kan met katten:
Onbekend
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
rustig, afwachtend, voorzichtig, lief, sociaal met honden
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

 

Karakter:
Elena is een rustige, wat teruggetrokken hond die duidelijk veel heeft meegemaakt. Ze is erg lief en lijkt aandacht heel fijn te vinden, maar durft het nog niet toe te laten.

Gedrag in huis:
In huis is Elena rustig. Ze is zindelijk en maakt niets stuk. Voorzichtig begin Elena haar mensen te vertrouwen, ze komt af en toe naar ze toe. Ook is ze minder schrikachtig. Elena blijft nog wel op haar hoede. Het viel meteen al op dat Elena erg slim is. Met de andere honden in het gastgezin gaat Elena heel goed om, ze schikt zich in de groep en kan goed haar eigen grenzen aangeven. Zelfs een spelletje op zijn tijd vindt ze dan best leuk.

Gedrag buiten:
Wandelen heeft Elena nog niet gedaan, ze is erg bang voor de riem en voorlopig zal een wandelingetje er nog niet inzitten. Haar gastgezin werkt hieraan met haar. De tuin is voorlopig nog even haar hele buitenwereld. Elena schrikt erg van harde geluiden, een rustige omgeving is voor haar erg belangrijk. In de auto is ze al wel even geweest, dat ging goed. 

Profiel adoptant:
Elena moet veel narigheid hebben meegemaakt maar langzaam begint ze wat te vertrouwen op de mensen om haar heen. Het leven in huis is in veel opzichten nog vreemd voor haar. Voor Elena zoeken we een baasje met ervaring die tijd wil investeren om dit lieve meisje uit haar schulp te laten komen. Die haar wil leren dat het leven ook leuk kan zijn en dat je mensen echt wel kunt vertrouwen. We zoeken een baasje die niet veel van haar verwacht maar haar liefde en steun kan geven. Elena is voorlopig nog niet erg baasgericht, ze richt zich vooral op andere honden en daarom is een andere hond als steun noodzakelijk voor haar. We zoeken misschien een speld in een hooiberg maar Elena verdient ook een kans. Wie wil haar die geven?

Achtergrond:
Elena is een zwerfhondje uit Roemenie die in het gemeentelijke asiel van Resita terecht is gekomen. Het asiel is een ellendige plek voor honden. Ze zitten vaak in overvolle kennels waar het recht van de sterkste geldt zonder een kans er weer uit te komen. Gelukkig konden we Elena eruit halen en nu is ze in Nederland bij een gastgezin niet Nieuwe Niedorp waar ze wacht op een plekje voor altijd.

Medische bijzonderheden:
Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.