Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Wie geeft stoere
Beike een kans?
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
previous arrow
next arrow
Slider

Puck

AANGEPAST ADOPTIETARIEF

PuckGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd:
Puck is geboren in november 2016
Formaat:
Puck is ongeveer 45 cm hoog en weegt 18 kilo
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Nee
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden: aanhankelijk, slim, energiek, blij, sociaal, baasgericht, onzeker, prikkelgevoelig
Adoptiebijdrage:
 € 125,-   

 

Karakter:
Puck is een lieve, energieke hond die graag bij haar baasje is. Ze is een slimme dame met een gevoelige aard.

Gedrag in huis:
Puck kan zich prima vermaken met een speeltje en is rustig in huis. Ze is zindelijk en aanhankelijk naar haar eigen mensen toe. Vreemde mensen vindt ze spannend, zeker als die haar huis betreden. Hier heeft ze moeite mee en in haar gastgezin wordt hiermee geoefend. Ze zal nog veel begeleiding hierin nodig hebben en daardoor is het een belangrijk iets waar een toekomstig baasje rekening mee moet houden. Voor wie ze kent en vertrouwd is Puck een lieve, aanhalige hond. Ze ligt ook graag bij je op schoot als het even kan.

Alleen thuis zijn kan Puck ook prima, ze hoeft dan niet in een bench. Ze is niet waaks maar slaat wel even aan als ze iets hoort. Puck is heel sociaal met andere honden, helaas niet met katten. Puck en katten gaat niet samen. 

Gedrag buiten:
Puck kan heel goed aan de riem lopen. Ze kan wel in haar enthousiasme soms een beetje trekken maar ze is goed te corrigeren. Het ontmoeten van vreemde honden gaat beter als Puck losloopt, aan de riem kan ze wat feller zijn en ook blaffen. Vreemde mensen gaat ze uit de weg, als ze haar toch willen benaderen dan is ze heel duidelijk in het aangeven van haar grenzen. Puck lijkt wat meer moeite met mannen dan met vrouwen te hebben.

Autorijden vindt ze ook leuk, Puck gaat graag mee. Puck heeft een beetje jachtinstinct, als ze de kans krijgt zal ze graag achter een haasje aanrennen.

Profiel adoptant:
Puck is een geweldige hond voor een baasje die haar begrijpt en die ervaring heeft met het begeleiden van onzekere honden. Puck heeft steun en begeleiding van haar baasje nodig bij o.a. het ontmoeten van andere mensen. Omdat Puck een slimme, alerte hond is, is er ook een risico op overprikkeling. Een rustige thuissituatie waar ze kan ontspannen en gezelschap van een andere hond is dan ook heel belangrijk. Daarom zoeken we voor Puck een thuis in een rustige omgeving zonder kinderen maar met een stabiel hondenmaatje.

Achtergrond: Puck komt uit Roemenie en werd geadopteerd door een gezin in Nederland. In dat gezin komt regelmatig bezoek en dat leverde teveel stress voor Puck op. Daarom is besloten om voor Puck een ander thuis te zoeken. Ze verblijft nu bij een gastgezin in Vries.

Medische bijzonderheden: geen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.