Maak jij ook het verschil?
Roco droomt van een landelijk uitzicht
previous arrow
next arrow
Slider

Carlos

Carlos

Geslacht: Reu, gecastreerd
Leeftijd: 7 jaar
Formaat:  43 cm, 19 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 14 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: rustig, vrolijk, sociaal, mensgericht, aanhankelijk  
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

Karakter:
Mooie Carlos is rustig en zachtaardig. Hij geniet van spelen met andere honden maar ligt ook graag lekker te relaxen. Hij is erg mensgericht en schooit graag om knuffels.

Gedrag in huis:

Carlos gedraagt zich in heel veel opzichten perfect! Hij is zindelijk, sloopt niks. Kan prima wat langer alleen thuis blijven. Hij gaat dan heerlijk liggen slapen. Met de andere honden en katten in het gastgezin kan Carlos uitstekend overweg. Hij heeft weliswaar een rustig karakter maar gaat het steeds leuker vinden om met de andere hond in het gastgezin te spelen. Dit vrolijkt hem helemaal op! Carlos is een hond die graag bij zijn baasje is en altijd in is voor kriebels en knuffels. Carlos vindt bezoek prima. Hij gedraagt zich rustig en afwachtend.
Het enige wat Carlos op dit moment angstig maakt is de trap.

Gedrag buiten:

Ook buiten gedraagt deze schat zich perfect. Hij loopt goed mee aan de riem. Wel mag hij graag de tijd nemen om lekker te snuffelen onderweg. Vreemde honden en mensen worden rustig en vriendelijk benaderd. Carlos maakt overal vrienden! Carlos kan goed in de auto.

Profiel adoptant:
Omdat deze lieverd zoveel plezier beleefd aan het spelen met een andere hond zoeken we voor hem een heel fijn baasje met een ander honden als speelmaatje. Voor deze lieverd zoeken we een heel fijn baasje met een hondenmaatje. Katten zijn geen enkel probleem. Hoewel er in het gastgezin geen kinderen wonen, merken we dat hij iets oudere kinderen leuk vindt. Kinderen vanaf 10 jaar zijn geen probleem, mits ze weten hoe ze met honden om moeten gaan.
Aangezien Carlos trappen erg spannend vindt geen bovenwoning of flat/appartement zonder lift. Carlos vindt een drukke stedelijke omgeving met veel geluid wel wat spannend en daarom plaatsen we hem liever niet in de stad.

Achtergrond:
Carlos komt uit het gemeentelijke asiel van Resita. Dit is een vreselijke plek voor honden. We hebben deze lieverd gelukkig kunnen redden. Hij went nu in Nederland bij een gastgezin in Ulrum.

Medische bijzonderheden:
Carlos lijkt wat slecht te horen.

Adoptieprocedure:
Heeft u interesse in deze hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.
Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden.

We lezen alle mails aandachtig. Mocht u na 4 dagen geen reactie van ons hebben ontvangen, dan hebben we iemand anders geselecteerd voor de betreffende hond of vinden we het geen geschikte match. Door grote drukte is het voor ons namelijk niet mogelijk om alle mail en telefoontjes te beantwoordenIndien u meer informatie wilt over een hond, dan kunt u ons natuurlijk een mail met uw vragen sturen en daarop proberen we z.s.m. te reageren.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.