slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/Adoptiehonden/aya
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Aya

aya adoptie puppy GEADOPTEERD?
Geslacht: teef 
Leeftijd: geboren 1 augustus 2021
Formaat: middelmaat; 5,5 maand oud 10 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: vrolijk, speels, aanhankelijk
Adoptiebijdrage: € 270,00
Aya is vanwege haar jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal, als zij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie.

Karakter:
Aya is een vrolijke, speelse pup, lief en baasgericht.

Gedrag in huis:
Aya is een echte pup, aanhankelijk, vol energie en uiteraard kattenkwaad. Ze speelt graag met de andere honden in het gastgezin en je moet haar soms begrenzen, zodat ze wel haar rust krijgt.
Aya is zindelijk als ze regelmatig mee naar buiten wordt genomen.
Even alleen zijn met de andere honden gaat goed. Bij een nieuw baasje moet het alleen zijn opnieuw rustig opgebouwd worden.
Aya is afwachtend naar onbekenden maar niet angstig, ze heeft gewoon meer met haar eigen baasje. Aya is slim; ze leert snel.

Gedrag buiten:
Voor een pup die het grootste deel van haar peutertijd in een kennel heeft doorgebracht, doet ze het ontzettend goed hier in haar gastgezin. Aya loopt al best goed mee aan de riem voor een pup. Ze is niet snel onder de indruk van alles wat ze onderweg tegenkomt. Ook buiten is Aya afwachtend naar onbekende mensen. Autorijden gaat prima, ze gaat lekker liggen slapen.

Profiel adoptant:
Aya is nog een pup en zal verder opgevoed moeten worden. We zoeken daarom voor haar ervaren hondenmensen die voldoende tijd hebben om haar verder te begeleiden.
In het gastgezin van Aya wonen geen kinderen, maar we verwachten dat ze met wat oudere kinderen vanaf 12 jaar prima geplaatst kan worden.

Achtergrond:
Aya is met haar moeder, broertje en zusjes op straat gevonden en door een locale rescuer in Roemenië veilig gesteld. Op 16 december 2021 is ze naar Nederland gereisd. Ze wordt tot aan haar adoptie opgevangen door een gastgezin in Ulrum.

Medische bijzonderheden:
Aya is vanwege haar jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal, als zij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie.

Filmpje: 

Adoptieprocedure:
Heeft u interesse in deze leuke energieke pup?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

{gallery}Adoptiehonden/aya{/gallery}.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.