logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

adopteren1

Let op: wij plaatsen onze honden alleen in Nederland. Daarbuiten hebben we geen netwerk voor huisbezoek, begeleiding en nazorg en bovendien is in elk land de wetgeving weer anders.

We vinden het geweldig als u één van onze honden een thuis wilt geven, want ze verdienen het allemaal, stuk voor stuk! En we weten uit ervaring hoe blij je kunt worden wanneer zo’n hondje, dat lange tijd in een kennel of op straat heeft geleefd, gelukzalig in een warme mand ligt te knorren. Het leven van een thuisloze hond in Roemenië is ellendig en we willen graag dat daar een einde aan komt.

Maar ons doel is niet om zoveel mogelijk honden naar Nederland te halen, maar om adopties te realiseren waar zowel de honden als de mensen gelukkig van worden! We werken daarbij vanuit de simpele filosofie dat geen enkele hond en geen enkele baas hetzelfde is. Behoefte, karakter, wensen en ervaringen zijn allemaal verschillend.

Daarom kunt u bij ons dus niet zomaar even een hondje uitzoeken en ophalen. Voor een goede match vinden we het belangrijk om een beeld te hebben van onze honden en een zorgvuldige adoptieprocedure te hanteren. Hieronder leggen we de stappen uit.

ahond adopteren uit roemenie