logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren nederland

Een hond adopteren (al in Nederland)
Onze Suus verblijft bij een gastgezin in Nederland. Ze is een super lieve en sociale jonge hond. Aanhankelijk en vrolijk; als je thuiskomt of 's ochtends opstaat kwispelt ze je tegemoet!

Suus is 1½ jaar en ze weegt 12 kilo. Ze is de moeder van Daan, Guus en Soof; Daan en Guus zijn al geadopteerd, voor pup Soof zoeken we nog een blijvend thuis.

Ze is een slimme mama: toen ze pupjes kreeg, zocht ze bescherming bij een klooster (in Roemenië). Elisa heeft daar goede contacten en zo kregen Suus en haar 3 pupseltjes een veilige plek in Elisa's asiel. Inmiddels zijn ze alle vier in Nederland 🙏❤️

Suus geniet van gezelschap en van aandacht. Ze wordt heel graag gekroeld en geaaid en heeft een mooie mate van zelfvertrouwen en van vertrouwen in de wereld. Visite wordt vriendelijk begroet; Suus is een mensgericht hondje en ook met hondse soortgenoten is ze heel sociaal.

Ze gaat graag mee wandelen en loopt al netjes mee aan de lijn. Sommige situaties, zoals lopen in een winkelcentrum, zijn nog wat te overweldigend voor haar. Maar in een rustiger omgeving is ze niet snel onder de indruk van wat verkeer, mensen en honden op straat. Ze is nieuwsgierig naar de dingen die ze tegenkomt en mag graag lekker snuffelen.

Denk je dat Suus misschien jouw lieve maatje voor het leven zou kunnen zijn?
Kijk dan op haar pagina alsjeblieft, voor veel aanvullende informatie over haar en over onze adoptie procedure 🐾🐾 Je vindt er ook filmpjes van Suus! Lieve hond adopteren, Suus in Nederland

Een lieve hond adopteren? Suus wacht bij een gastgezin in Nederland op haar baasje voor altijd!