logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

goede stichtingen buitenlandse honden

 

Op zoek naar een (buitenlandse) adoptiehond 💕? Hoe vind je dan je weg in de wirwar van informatie en zoveel stichtingen?
Dit artikel is bedoeld om je te helpen een goede stichting te vinden, met dank aan Buitenlandse Hond InZicht.

Je gaat op zoek naar een adoptie hond op Facebook of via Google en je vindt al gauw duizenden resultaten... Er zijn immers zo ontstellend veel dieren die hulp vanuit Nederland heel erg hard nodig hebben!

Het is geweldig fijn dat steeds meer mensen overwegen om een hond te adopteren uit het buitenland. Uit een land waar het slecht gesteld is met dierenwelzijn. Om zodoende een asiel- of zwerfhond die kansloos is in het land van herkomst een goed leven te geven, een echt thuis.

Maar hoe vind je nou je weg in dat doolhof van foto's met aandoenlijke koppies, al die verschillende stichtingen en de vaak indringende verhalen 🤷🏼‍♀️? Zodat je een hond vindt die echt past bij jou, je verwachtingen, je woon- en werksituatie? Zodat je gelukkig wordt met je adoptiehond en de hond met jou!

BuitenlandseHondInZicht schreef een helder en heel behulpzaam e-book: "Hoe adopteer ik een buitenlandse hond? Tips voor de zoektocht".
Het is gratis te downloaden als pdf via deze pagina: Hoe adopteer ik een buitenlandse hond? Tips voor de zoektocht.

Goede stichtingen voor adoptie van buitenlandse honden; hoe onderscheid je de goede stichtingen van de minder goede of zelfs slechte stichtingen? Buitenlandse Hond InZicht publiceerde hierover een informatief e-book; behulpzaam en zonder commercieel belang.