logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

honden adopties

Mick de galgo werd in september zwaar mishandeld gevonden door Elisa in Roemenië. Zijn staart en drie tenen waren afgehakt en twee poten aan elkaar vastgebonden. Afschuwelijke beelden die we hier niet gaan delen.

Toen Mick voldoende hersteld was hebben we hem naar Nederland gehaald waar hij bij het ervaren gastgezin van Rolien in opvang kon. Deze grote reus bleek een softie, altijd vrolijk, enorm knuffelig en gek op kluiven en slapen. Bij Rolien genazen de wonden van Mick verder en er kwamen adoptanten op de lijn.

Vlak na zijn kennismaking met hen brak deze pechvogel tijdens het wandelen een teen. Hij miste er al drie en nu dit ook nog. De teen kon niet gered en moest helaas geamputeerd worden. Mick gaf niet op en herstelde weer. Deze lieve reuze knuffelkont die denkt een schoothondje te zijn.

Gisteren was dan eindelijk de grote dag, onze Mick is verhuisd. Na alle ellende en pijn is Mick eindelijk thuis, in zijn eigen huis met twee baasjes (en een bank) om van te houden ❤️❤️

Mick de Greyhound is in Roemenië afschuwelijk mishandeld. Hier in Nederland is hij goed hersteld en bleek hij een grote knuffelkont die nog steeds vertrouwen in mensen had. Gisteren is Mick geadopteerd!