logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

honden adopties

Dit weekend zijn Bella en Fern geadopteerd en verhuisd naar hun thuis voor altijd. Beide kwamen ze uit Elisa’s asiel in opvang in Nederland. Blije Fern wende supersnel aan het huiselijke leven bij haar opvanggezin - dankjewel Jeanne - en gaat nu als Jojo bij lieve adoptanten wonen.

Herdershond Bella was gevonden in een veld, mager en verzwakt en kreeg zoveel stress in het asiel van Elisa dat we haar met spoed naar Nederland hebben gehaald. Eenmaal in opvang bij Gerda knapte ze op, kwam ze wat kilo’s aan en bouwde ze spieren op en dat was ook hard nodig ! Bella ontpopte zich tot een enorm lieve, trouwe hond die gedijt bij regelmaat en weinig prikkels. Ze is enorm baasgericht en vrijdag door echte herder liefhebbers geadopteerd die deze eigenschappen koesteren en haar alle liefde gaan geven die ze in de eerste drie jaar van haar leven heeft moeten missen. Bella wordt Layla.

Het ga jullie goed meisjes 💖❤️; dankjewel 🙏

Twee van onze honden ter adoptie die verbleven bij opvang / gastgezinnen in Nederland, zijn in de afgelopen dagen geadopteerd!