logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

goed-nieuws-23-6-24

Adopties en opvang
HARRY is op dit moment onderweg in de auto, naar zijn blijvende thuis in Limburg ! Deze lieverd is maar kort in opvang geweest (dankjewel weer Siv!!).

Een perfect passende adoptant kwam al heel snel op zijn pad. Deze mevrouw zou eerst een ander hondje adopteren, rechtstreeks uit Roemenië, maar hij bleek hartworm te hebben. Omdat zij de laatste jaren heel veel zorgen had over haar twee oude hondjes die er nu niet meer zijn, was dat voor haar te veel. Dat vonden wij heel begrijpelijk en daarom heeft ons team Harry voorgesteld. Mevrouw was meteen enthousiast en ook de kennismaking ging uitstekend!

We wensen Harry en zijn adoptant heel veel geluk en plezier met elkaar!
❤️🍀❤️🍀


ONYX wordt vandaag met de Happy Bus bij zijn gastgezin in Nederland gebracht. We zijn zo SUPER blij voor hem, want dit oudje werd op z'n ouwe dag en met een kwetsbaar lijfje zonder pardon gedumpt... Morgen posten we een bericht met meer details!


Voor PEBBLE vonden we dankzij een noodoproep een superfijne nieuwe plek 🙏 Het is geen blijvend thuis, maar Pebble is welkom voor alle tijd die nodig is. De eerste week is heel erg goed verlopen; Pebble heeft nog geen enkele agressie laten zien en is tot nu toe juist heel ontspannen. Hij laat zich graag knuffelen door zijn gastmoeder en slaapt heel veel. Perfect!!!


Aankomende donderdag vertrekt de Happy Bus vanaf Elisa's asiel naar Nederland. En we hebben een RECORD: maar liefst VIJFTIEN honden mogen mee 🥳🥳!! Acht honden gaan rechtstreeks naar hun adoptanten, zeven honden, waaronder GOLDIE en VERNON, naar onze gastgezinnen.

Als we kijken naar al dit goede nieuws en het overzicht van al die honden die nu op reis gaan, weg uit het asiel en op naar een fijn leven, dan krijgen we spontaan kippenvel en tranen van ontroering en blijdschap. Dat schijnt "emotionele incontinent" te heten 🤣 So be it - wij zijn het met trots!!