logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

adopties


Onze lieve kleine HAPPY is geadopteerd! We leerden haar kennen in januari, toen één van onze teamleden Elisa's asiel bezocht. Best een raar idee te bedenken dat het toen nog heel koud was, er lag sneeuw en het vroor.

Happy was superblij met de aandacht die ze kreeg; heel veel knuffels en een wandeling. Maar toen een volgend hondje aan de beurt was, zagen we Happy meteen treurig worden... Gelukkig heeft ze niet heel erg lang hoeven wachten op een fijne opvangplek: ons gastgezin Siv bood haar een plek aan. Happy was haar 24e opvanghond; enorm bedankt Siv 🙏❣️🌹

Vanaf dag 1 in Nederland maakte Happy er een feestje van. Huis leuk, tuin leuk, wandelen leuk, knuffelen leuk, visite leuk, Brad als maatje leuk,; we kunnen eigenlijk niet iets bedenken dat ze niet leuk vond ;-) Het duurde dan ook niet lang totdat zich geïnteresseerden voor haar meldden; zo'n blij hondje maakt mensen helemaal Happy.

Intakeformulier, intakegesprek, de kennismaking met Happy en vice versa en tenslotte het huisbezoek: het verliep allemaal uitstekend. Deze lieve mensen passen geweldig goed bij Happy!

Gisteren is ze verhuisd en zoals past bij haar is ze in haar nieuwe thuis meteen vrolijk, ontspannen en heel tevreden. Happy gaat Donja heten en daar is ze natuurlijk happy mee.

Dag lieve Happy / Donja 😘! We houden graag contact en we wensen jou en jouw adoptanten heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀


Goed nieuws: Happy is geadopteerd!