logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

honden adopties

Wat een geweldige start hebben we dit jaar 🙏! Al zo veel goed nieuws hebben we kunnen delen en hier volgt nog meer: Zwabber, Coby en Azzo.

ZWABBER en COBY
Afgelopen weekend zijn twee hondjes in Nederland aangekomen. Fijn dat ze gelijktijdig het asiel in Roemenië konden verlaten; ze waren voordien al samen, zwervend op een verlaten terrein langs een drukke weg.

Eén van onze teamleden ontmoette deze twee hondjes tijdens haar bezoek aan onze contactpersoon in Boekarest. Er was toen niet direct geld om ze van straat te halen; een particulier asiel brengt maandelijks kosten in rekening. En gemeentelijke asielen zijn een hel...
We plaatsten een oproep voor sponsors en gelukkig hebben zich sponsors voor deze hondjes gemeld (dankjewel Jeanne en dankjewel Liesbeth!). Zij hebben de hondjes hun namen gegeven: Zwabber en Coby!

De sponsor van Zwabber is één van onze ervaren gastgezinnen en Zwabber is nu bij haar in opvang! Coby heeft net zo’n fijne plek bij een ander gastgezin, Nadine. Via hun gastgezinnen gaan we beide hondjes nog beter leren kennen. Je kunt hun ontwikkeling volgen als je dat wilt via Onze adoptie honden in Nederland.

AZZO leefde als heel jonge pup in de “opvangtuin” van mw. Geta. Daar ging het niet goed met hem en zijn zusje dus nam onze contactpersoon Ioana ze mee. Gelukkig knapten ze op en in oktober maakten ze kennis met ons teamlid, die op bezoek was in Boekarest.

Voor zusje Ezra vonden we een adoptant en voor Azzo een gastgezin, met een optie op adoptie. Azzo heeft zich geweldig ontwikkeld en zijn gastgezin heeft ons gisteren laten weten dat ze hem niet meer willen missen! Azzo gaat Aron heten.

Welkom in Nederland 🌷, Zwabber en Coby! En dag lieve Azzo, we wensen jou en je baasjes heel veel geluk en plezier met elkaar 🍀💞🍀💞

Twee hondjes zijn vanuit het asiel in Roemenië naar Nederland gereisd en kwamen dit weekend aan: Zwabber en Coby. Klein hondje Azzo is geadopteerd.