logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde honden

 

En weer hebben twee van onze hondjes hun voor-altijd-thuis 🥳🎈💖, Stella en Cody! Deze pups / nu pubers zijn in Roemenië gedumpt als ongewenst. Gelukkig werden ze gevonden en kregen ze een plekje in het privé asiel van Elisa (Do Good Rescue).

Tijdens hun bezoeken aan Elisa's opvang hebben enkele van onze teamleden deze hondjes in Roemenië al persoonlijk ontmoet. Stella kon vervolgens eind september naar Nederland reizen en kwam in opvang bij Saskia. Daar heeft ze zich super ontwikkeld (dankjewel Saskia 💖!).
Via ontmoetingen op het schoolplein leerden Stella's toekomstige adoptanten haar kennen en vice versa. Een liefde op het eerste gezicht en ja, dat was wederzijds 💕🌟! Het gezin slaagde met vlag en wimpel voor onze adoptie procedure en afgelopen maandag is Stella verhuisd. Geweldig dat ze nu een super fijn thuis-voor-altijd heeft!

Voor Cody boekten we een enkele reis naar Nederland op 17 november waar hij werd verwelkomd bij zijn gastgezin (dankjewel Liesbeth 💖!). Cody pastte zich verrassend snel aan aan zijn nieuwe leven als huishond. We konden daardoor al snel op zoek naar een adoptant en die was gauw gevonden. Ook Cody heeft nu een super fijn thuis-voor-altijd; blije honden én blije adoptanten is waar we het allemaal heel graag voor doen 😊!

We wensen zowel Stella en haar nieuwe baasjes als Cody en zijn nieuwe baasjes heel veel plezier en geluk met elkaar 💖🍀💖🍀

Klik / tik om te vergroten:

stella

cody