slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/images/nieuws/geadopteerde-honden
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Vier van onze honden geadopteerd 💖

geadopteerde honden

 

De afgelopen dagen zijn vier van onze honden verhuisd naar hun baasjes-voor-altijd 💖🏡🧍🏼‍♂️🐕‍🦺. Of nou ja, drie zijn er verhuisd, Neo, Cashew en Bea. De kleine Benji mag blijven waar hij al was, hij is geadopteerd door zijn gastgezin 🥳💖.

Bea en Cashew zijn in Roemenië als jonge pups gered van de straat en hebben hun eerste maanden doorgebracht in het privé asiel van Elisa. Neo zat in een privé asiel waar men dreigde hem op straat te zetten nadat alle andere honden waren geplaatst. Benji is op ons verzoek door één van onze Roemeense contactpersonen gered uit een dodingsstation.

Bij hun gastgezinnen hier in Nederland hebben ze ontdekt dat een hondenleven toch geweldig kan zijn! En dan nu alle vier hun eigen baasjes, hun voor-altijd-thuis 💕. Van Roemenië naar Nederland; de foto's vertellen hun verhaal in een notendop.

Een groot dankjewel aan onze gastgezinnen die deze geweldige honden hebben laten ervaren hoe het is om geliefd te worden. Zij hebben ze een basis meegegeven voor een heerlijk hondenleven in Nederland. Dankjewel 💖💖💖

Dag Bea, dag Cashew, dag Neo en dag Benji, het ga jullie goed!
We wensen de nieuwe baasjes heel veel fijne jaren met deze kanjers 🍀!

{gallery}images/nieuws/geadopteerde-honden{/gallery}


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten