logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

dali ter adoptie

 

Dali.
Knuffelkont, koekiemonster, kattenliefhebber.

Verbloemt soms zijn onzekerheden achter wat macho gedrag ... ... maar zit hij goed in zijn vel, dan laat hij die kouwe drukte gewoon achterwege 🙂
Klik op het bovenstaande plaatje om het filmpje over deze vrolijke hond te bekijken.

Dali werd in Roemenië zwervend aangetroffen. Hij viel op door zijn mensgerichtheid en zijn vrolijke aard. Een buurtbewoner besloot daarom om Dali dagelijk eten te brengen en ondertussen te zoeken naar een redder voor deze lieverd. In overleg met één van onze Roemeense contactpersonen hebben we Dali veilig gesteld en hem naar Nederland gehaald.

Eenmaal in Nederland zat het niet meteen mee voor Dali. Met veel verdriet concludeerde Dali's adoptant in overleg met ons dat Dali en zij niet de juiste match waren, waarbij de voor Dali te drukke woonomgeving een belangrijke rol speelde. Dali werd te gestrest van alle prikkels; veel mensen, geluiden en verkeer, veel onbekende honden, ...

Op dit moment verblijft Dali bij één van onze gastmoeders, Karin. We zijn heel blij dat Dali daar een super positieve ontwikkeling laat zien! Bij Karin komt Dali steeds meer tot rust, geniet hij van de wandelingen en leert hij wat oké is en wat niet. Zijn vacht krijgt steeds meer glans en zijn ogen stralen weer ☀️!

Voor Dali zijn we op zoek naar zijn voor-altijd-thuis. Zijn nieuwe baasje geeft rustig, liefdevol en duidelijk leiding, zodat Dali zijn ontspannen, blije en lieve zelf kan zijn. Dali's toekomstige huis staat in een rustige woonomgeving, want in een prikkelrijke omgeving raakt Dali (op termijn) gestrest.

Dali kan prima samen met katten wonen. Samen met een andere hond kan ook, als het een rustige, niet opdringerige hond betreft. Een huishouden met jonge kinderen is geen goed idee, omdat alle drukte die dat nu eenmaal met zich meebrengt te veel is voor Dali. Dali is een aanhankelijk en innemend hondje dat graag dicht in de buurt van zijn baasje is 🧍🏼‍♂️🐕‍🦺.

Wie valt op dit vrolijke, gezellige en super slimme ventje? Meer informatie over Dali vindt u op Dali's pagina.
Vragen over Dali? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; we vertellen u graag meer!

 

Delen van dit bericht is lief!