logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

daffy gastgezin gezocht

 

Update 19 september: we hebben een gastgezin gevonden ?!

Update 13 novemmber: Daffy is geadopteerd door zijn gastgezin ??!

 

Arme Daffy, terecht gekomen in een overvol asiel in Bragadiru. Lichamelijk (huid/vacht) maar vooral ook mentaal in een droevige conditie. Stichting Straydogs Rescue haalde hem eruit en heeft hem ondergebracht op een veilige plek. Maar een écht nieuw leven voor Daffy kan pas beginnen als er voor hem een opvangplek is in Nederland. Over Daffy weten we nog niet zo veel. Op de filmpjes, die zijn gemaakt toen hij door onze Roemeense contactpersoon uit het asiel werd gehaald, ...

Op de filmpjes, die zijn gemaakt toen hij door onze Roemeense contactpersoon uit het asiel werd gehaald, is wel goed te zien dat hij weliswaar onzeker is maar toch graag contact wil. Met de juiste begeleiding zal hij hij zich verder ontwikkelen tot een sociaal huishondje.

De honden die we in Roemenië selecteren, zoals Daffy, komen voor adoptie in aanmerking. Maar we plaatsen ze eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven in Nederland.
In het gastgezin leren ze de basis en kunnen ze eindelijk tot rust komen. We leren hierdoor ook hun karakter beter kennen, waardoor de kans op een succesvolle adoptie veel groter wordt. En dat is waar het uiteindelijk om gaat: een gelukkige hond én een gelukkige nieuwe eigenaar!

Gastgezinnen zijn dus heel erg belangrijk. Heeft u ervaring met honden en misschien zelfs een andere (stabiele) hond in huis, dan is uw hulp heel erg welkom! Wij hopen dat u een plekje in uw huis en hart heeft voor tijdelijke opvang van een hondje. Hoe lang dat is, is lastig te voorspellen. Soms wordt een hond binnen enkele weken geplaatst, soms duurt het iets langer.

Op de pagina "Gastgezin worden" vindt u meer informatie.

Heeft u interesse? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we vertellen u er graag meer over!

Deze oproep delen op Facebook? Heel graag!