slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

De bofhondjes van de afgelopen maand πŸ’–

bofhondjes

 

De afgelopen maand hebben we veel hondjes kunnen verwelkomen in Nederland. Zo geweldig dat er telkens weer gastgezinnen klaar staan om een hond te begeleiden bij de grote overgang van het nare leven dat ze kenden naar een gelukkig leven in Nederland πŸ™πŸ’–

Smiley, Ringo en Ronja hebben we al voorgesteld in eerdere berichten. Het gaat heel goed met ze! Voor Ringo zoeken we nog een gastgezin; hij is nog in opvang bij een dierenpension.

Flora kwam op 12 maart aan bij haar gastgezin. En wat geweldig: zij hebben Flora inmiddels officieel gepromoveerd van pleegkind naar blijvend gezinslid; de adoptiepapieren zijn getekend πŸ’–! We wensen hen samen heel veel gelukkige jaren πŸ’•

Op 19 maart arriveerde Fefe. Van zwerfhondje naar bofhond; Fefe geniet nu al met volle teugen πŸ₯°. Als ze er helemaal klaar voor is gaan we op zoek naar haar perfecte baasje-voor-altijd. Fefe is heel sociaal en is bovendien een plaatje om te zien, we verwachten voor haar veel belangstelling.

Op 26 maart arriveerden Meadow, Allie en Benji. Zowel Meadow als Allie worden opgevangen met een optie op adoptie. De eerste berichten van hun gastgezinnen zijn heel positief πŸ’–. Allie heeft wat tijd nodig, wat natuurlijk volkomen normaal is. Maar Meadow gedraagt zich al vanaf dag één alsof ze eindelijk thuis is 😊.

Van Benji was al bekend dat hij angstig en teruggetrokken is. EΓ©n van onze contactpersonen redde hem, samen met nog een ander hondje, uit een afschuwelijk situatie in een gemeentelijk asiel. Benji was welkom bij één van onze ervaren gastgezinnen πŸ™. Hij kan nog niet geloven dat het leven leuk kan zijn , maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij dat zal gaan ontdekken.

Heel veel dank aan de rescuers in RoemeniΓ« en aan alle gastgezinnen hier in Nederland; dankzij hen zijn deze hondjes gered uit hond-onwaardige omstandigheden en krijgen ze nu een optimale start in hun nieuwe leven πŸ’–πŸ’–.

flora
 
fefe
 
allie
 
benji
 
meadow 001

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten