logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhond adopteren

 

Sadie, een triest verhaal, maar toch een blije hond 🥰. We zoeken een (opvang of adoptie)plek voor deze lieverd ❤️.

Onze contactpersoon in Roemenië, Elisa, trof Sadie aan op een veld bij het bos. Overstuur en bang... Niet vreemd, want iemand had de dag ervoor één van haar puppy's doodgeschoten 😞.

Elisa wist Sadie en haar overgebleven twee pups te vangen en ze kregen een plek in haar privé asiel. Gelukkig is Sadie's wantrouwen naar mensen niet gebleven. Sterker nog, ze is een intens lief, vrolijk en aanhankelijk hondje ❤️❤️!

Vorige week was één van onze teamleden op bezoek bij Elisa's opvang. Ze heeft Sadie uitgebreid geknuffeld. Wat een schatje 🥰!
Fimpjes van Sadie's redding en hoe blij en dankbaar ze reageert op aandacht van mensen vind je op haar pagina: Buitenlandse Hond Adopteren, Sadie

Sadie vindt ook kinderen leuk. Ze kan dus eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf een jaar of 10. Sadie is een kleine middenslag en wordt geschat op 5 à 6 jaar.


Vragen? We vertellen graag meer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📫

Een asielhond adopteren: Sadie is een bijzonder lieve, middelgrote hond. Ze verblijft nog in het asiel maar is klaar om snel naar Nederland te reizen.