logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asiel hondjes adopteren

 

== Baasjes gezocht 🏡🧍🏼‍♂️ voor Mika en Mira ==

Net als Flo en Indira over wie we eerder vandaag een bericht hebben gepost komen deze hondjes uit de tuin van mevrouw Geta. Voor alle honden van mw Geta zijn we inmiddels een grootschalige hulpactie gestart, want hulp is daar heel hard nodig.

Dierenarts Christina heeft Mika en Mira vorig weekend gelukkig een plekje gegeven in haar eigen privé opvang, weg uit de tuin van mevrouw Geta. Maar een leven in een privé asiel is natuurlijk nog steeds geen fijn leven...

Mika en Mira zijn allebei kleine hondjes en allebei heel erg lief en knuffelig. Ze snakken naar liefde en fijne warme ligplekjes. Ze hoeven niet samen geplaatst te worden; voor zover we weten kennen deze hondjes elkaar van de opvang maar hebben ze geen bijzondere band.

Voor zowel Mika als voor Mira zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin. We plaatsen de hondjes graag in een rustig huishouden en in rustige woon- en wandelomgeving.

Wie geeft Mira of Mika een fijn en veilig thuis 🏡💕?
Mira is de ruwhaar, Mika de korthaar 🙂

Meer informatie over deze hondjes en over adopteren vindt u op onze pagina Wachtend op een gastgezin of adoptant.

Vragen, of eigenlijk op zoek naar een ander type hond?
Stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

Foto's, Mira:

Foto's, Mika: