logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

welkom nieuwe hondjes

 

Afgelopen weekend kwamen 4 hondjes uit Roemenië aan: Aiden, Mac, Negruta en Marcus. Alle vier hebben nu een goed en veilig onderkomen bij onze gastgezinnen ?.

Negruta en Mac, twee oudere hondjes die hun hele leven op een flatje hebben gewoond bij een oude meneer. Na zijn overlijden bleven zij moederziel alleen in de woning achter ... Gelukkig werden ze opgemerkt voordat de hondenvangers ingeseind werden en konden ze daar worden weggehaald. Nu zijn ze veilig hier, samen bij een opvanggezin.

 

En dan oud mannetje Marcus. Toen hij door Florentina werd gevonden was hij nauwelijks herkenbaar als hond ... Met de liefdevolle verzorging door Florentina is Marcus weer een happy hondje geworden. Ook voor hem hopen we nog een lieve familie te vinden voor zijn oude dag. Tot die tijd zit hij uitstekend verzorgd bij een gastgezin.

Tenslotte kwam ook Aiden mee, een hondje dat door Florentina uit een gemeenteasiel is gehaald. Met een beschadigde neus van de tralies,  maar met een gouden hartje! Ook Aiden is ondergebracht bij een gastgezin. Als wij hem goed hebben leren kennen en Aiden er klaar voor is, dan gaan we op zoek naar zijn voor-altijd-thuis.