logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ringo gastgezin gezocht

 

Ringo, we zoeken al een lange tijd een gastgezin voor hem maar hij heeft telkens pech... Hij wacht al zo lang, het moet nu toch een keer lukken?!

Mooie Ringo met zijn prachtige lichtbruine ogen. Hij lijkt zo uit een James Herriot boek gewandeld te zijn en per ongeluk op de verkeerde plek terechtgekomen.

Ringo's geschatte leeftijd is drie jaar. In Roemenië maakt hij geen kans op een fijn leven vanwege de afschuwelijk hoge aantallen zwerf- en asielhonden; hij is daar één van de naar schatting 1,5 miljoen honden die een veilig en fijn thuis nodig hebben...

Voor Ringo zoeken we een ervaren gastgezin. Mensen met het geduld, de kennis en de ervaring met de begeleiding van een hond met een naar verleden. We weten niet zo veel over Ringo. Het is zeker mogelijk dat hij, eenmaal in Nederland, al heel snel een topper van een huishond is! Maar het zou ook kunnen dat Ringo meer tijd nodig heeft om te acclimatiseren.

Ringo kent tot nu toe alleen het leven in kennels. Op het filmpje is te zien dat hij graag speelt en geniet van de schaarse momenten van vrijheid. Meer weten over het worden van gastgezin? Stuur ons een bericht alstublieft!

Delen van deze oproep is lief 💖