logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

mac senior hond adopteren

 

Mac woonde samen met Negruta in een appartement. Toen hun baasje overleed zouden ze naar het gemeentelijk asiel worden gebracht. In Roemenië betekent dat in afschuwelijke omstandigheden verblijven, hoogst waarschijnlijk tot aan hun dood...

Gelukkig wist een lokale rescuer Mac en Negruta veilig te stellen. Na haar noodoproep vond onze stichting een gastgezin voor beide honden en kwamen Mac en Negruta op 18 september in Nederland aan. Maar nu blijkt helaas dat Mac niet langer bij zijn gastgezin kan blijven ?...

Mac is erg lief voor zijn gastouders. Maar de aanloop die nu eenmaal hoort bij een gezin met pubers past niet bij Mac. Hij zit daardoor nu veel in de bench of in een aparte ruimte. Deze situatie is natuurlijk voor iedereen inclusief Mac heel vervelend.

mac senior hond adopterenMac - voor insiders BigMac want eerlijk is eerlijk, hij moet op dieet ? - is 9 jaar oud en een kleine middelmaat (circa 40 cm). Hij is naar de mensen die hij vertrouwt erg lief en aanhankelijk. Mac is een tikje eigenwijs, hij is grappig en in huis is hij een rustige hond die geniet van aandacht, in het zonnetje liggen en van lekkers ?.

We zoeken voor hem lieve mensen met een rustig huishouden, een huis met een tuintje... Mensen die deze lieve senior in hun hart sluiten en hem de mooiste tijd van zijn leven willen geven.

Voor meer informatie, bekijk de pagina's 

Adoptiehonden in Nederland - Mac

Adopteren, werkwijze en procedures

en/of Gastgezin worden .

Delen van dit bericht is lief!