logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

luna adopteren

 

De baasjes/adoptanten van Luna hebben ons dringend en met grote spoed verzocht om een ander thuis voor haar te zoeken ...?

Luna is een teefje van 5,5 jaar en ze is in mei 2019 geadopteerd.

Luna komt uit het nare Resita-asiel en we hebben haar eerst hier in een gastgezin opgevangen. Ze was daar wel wat afwachtend en verlegen, maar ze maakte daar een positieve ontwikkeling door. Vervolgens hebben we haar geplaatst bij mensen met ervaring en een stabiele andere hond en we hadden de verwachting dat ze zich verder zou ontwikkelen tot een redelijk stabiele hondje met een klein rugzakje. Maar helaas en heel verdrietig is onze verwachting niet uitgekomen ?

Luna is angstiger geworden voor de buitenwereld en vanuit die angst vertoont ze nu uitvalgedrag naar bezoek, voorbijgangers, andere honden op straat.

De baasjes van Luna hebben aangegeven dat ze niet langer met dit gedrag kunnen omgaan en vanuit de stichting hebben we op dit moment geen gastgezin beschikbaar die deze hond de noodzakelijke begeleiding kan geven in een prikkelarme omgeving. Dus de nood is heel hoog voor deze lieverd! Ze zal niet veel langer meer kunnen blijven bij haar huidige baasjes, de situatie is voor hen onhoudbaar geworden.

Wie kan Luna helpen?
Haar nieuwe baasje moet in ieder geval ruime hondenervaring hebben met angstige honden, wonen in een landelijke omgeving met een ruime tuin (zodat ze niet perse hoeft te wandelen)…. Ze heeft een andere stabiele hond nodig als steunmaatje en we plaatsen haar niet bij kinderen of bij katten.

Is er ergens iemand die deze uitdaging aandurft en Luna een kans geeft op een toekomst? Voor Luna geldt een verlaagd adoptietarief. Als u meer informatie wilt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ??

Filmpje van Luna, de beelden zijn gemaakt in 2019:

Foto's van Luna:

{gallery}Adoptiehonden/luna-2{/gallery}