logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Manty en Ava wachten in het asiel van Elisa. Ze wachten op een adoptant of een gastgezin in Nederland zodat ze een heerlijk hondenleven kunnen krijgen. Beide hondjes zijn klein, nog maar 1 jaar en ze kennen beide geen leven als huishond. Ze kennen dus nog geen dagelijkse liefdevolle aandacht, geen fijne mandjes, geen verwarmd huis in de winter, geen eigen baasje of eigen gezin.

Gedumpt als jonge pups - ongewenst geboren maar tja, mams was niet gesteriliseerd 🤷‍♀️😞. Gevonden op één van de vele dumpplekken en daarna een leven in het asiel.

Ze zijn beide sociaal en lief; Ava is heel enthousiast en uitbundig; Manty juist rustig (althans, zo is ze in het asiel en dat is natuurlijk een stressvolle omgeving). Ze zijn allebei kleine hondjes en zullen niet of nauwelijks meer groeien.

Wie brengt voor één van hen de ommekeer in hun leven 💞🏡? Als adoptant, of voor tijdelijk als gastgezin?

Wanneer we voor Ava of Manty een fijne plek in Nederland hebben gevonden regelen wij professioneel transport naar hun nieuwe thuis. En daarna kan de ommekeer beginnen ❤️❤️

Ava en Manty; beide komen ze graag veel liefde, plezier en dankbaarheid naar Nederland brengen 🚐. Lezen wat voor thuis we zoeken voor elk van hen en hun filmpjes bekijken? Dat kan via onze pagina Asielhonden wachtend op een adoptant of gastgezin.

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📨

Deze kleine hondjes wachten in het asiel op een eigen baasje.