slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Voor kleine Cico 💖 zoeken we een ervaren baasje of gastgezin

klein hondje cico

 

Update 18 november: Cico is geadopteerd 💖💖!

Cico is een hoop karakter in een klein formaatje ↕. Voor dit prachtige en grappige hondje zoeken we een ervaren baasje of gastgezin.

cico in nederlandCico is door één van onze contactpersonen in Roemenië gered uit een groot gemeentelijk asiel, waar de omstandigheden meer dan afschuwelijk zijn. Onze stichting heeft hem eind april naar Nederland laten komen.

Cico is een prikkelgevoelig hondje. Wanneer de stress zich opstapelt dan wordt hij hyperactief en krijgt hij een kort lontje. Bij mensen die hij nog niet kent heeft Cico bovendien tijd en ruimte nodig om vertrouwen te krijgen.

Bij zijn ervaren gastgezin is Cico tot rust gekomen en is hij inmiddels een heel aanhankelijk en grappig manneke 🥰. In onbekende situaties is en blijft Cico (voorlopig) onzeker en hij heeft blijvend goede begeleiding en veel rust en regelmaat nodig.

Cico verblijft nu bij zijn gastgezin in Krommenie. Door persoonlijke omstandigheden daar zou het fijn zijn als Cico kan verhuizen 🏡. Natuurlijk heeft een adoptant de voorkeur, maar een andere tijdelijke plek is zeker ook een optie.

We kennen Cico inmiddels goed, we kennen “zijn handleiding” en ons team staat klaar om zijn nieuwe baasje(s) of gastgezin daarbij te helpen. Wie in Cico investeert in tijd en goede begeleiding krijgt daar een heel aanhankelijk en vrolijk viervoetertje voor terug 💕!

Cico kan zowel als enige hond worden geplaatst als bij andere honden. Bij katten kan ook, wanneer ze niet voor Cico weglopen.

Meer lezen over Cico en zijn 🎬 filmpjes bekijken? Dat kan op zijn eigen pagina, Klein Hondje Cico

Vragen, of eigenlijk op zoek naar een ander type hond 🐩?
Stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten