logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hulp voor snoopy nieuws

Snoopy is een van de pups van Banjer die we uit het gemeente asiel van Resita hebben gehaald. Eenmaal in de opvang in Timisoare bleek ze zwanger te zijn…. Ze beviel van 2 pups die het gelukkig gered hebben en we hebben de hele familie naar Nederland kunnen halen. Banjer en pup Skip zijn ook al geadopteerd, maar Snoopy hebben we nog niet op de website gezet, want het is een bange poeperd….

We wilden hem een goede basis geven in het opbouwen van vertrouwen en daarbij werd de afgelopen maand ook duidelijk dat hij echt een raar loopje heeft. Gedacht werd nog aan groeipijn, want in een paar maanden is hij gegroeid als kool…. maar helaas blijkt nu uit de foto dat zijn heupen miserabel slecht in elkaar zitten.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want hij is nog jong en de heupkoppen en -kommen zijn wel in prima staat. Met een operatie waarbij zijn bekken wordt gekanteld, kan dat helemaal weer goed komen.
Alleen kost dat megaveel geld ? Een kanteling aan 1 kant kost 1.300 euro, aan beide kanten 2.400 euro ...

Dus ja, we willen hem natuurlijk helpen. Hij verdient een mooi, lang en pijnvrij leven. Maar zo’n bedrag kunnen we niet op tafel leggen ...
Maandag wordt hij nu geopereerd aan 1 kant, rechts want die is het slechtste.
Willen jullie alsjeblieft helpen? Iedere bijdrage is enorm welkom!!
Ons rekeningnummer is NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. operatie Snoopy.
Dankjewel !!