logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

pup uit asiel adopteren

Geslacht: teef
Leeftijd: puppy, geboren in mei 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:

De nog jonge kinderen van een dierenarts vonden Mina en haar zusje, puppy's van een week of zes (zie dit filmpje op Instagram). Beide pups kregen een plek in Elisa's privé asiel, maar het zusje van Mina is helaas overleden aan Parvo.

Onze teamleden hebben Mina begin november zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Ze is een super vriendelijke en enthousiaste pup. De foto's en het filmpje onderaan deze pagina laten dat ook zien.

Asielhonden hebben in Roemenie zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor mooie Mina! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die haar wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor haar gevonden is.

Mina is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor Mina zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Deze pup verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Ze is waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en ze is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Mina een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Mina wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Mina tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze jonge hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje (beelden van begin november):