logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

grote adoptie hondenGeslacht: teefjes (kunnen apart van elkaar worden geplaatst)
Leeftijd: puppy's / pubers, geboren 25 maart 2022
Formaat: grote honden
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (per pup, niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:

Onze teamleden hebben deze fantastische honden eerst in juni en daarna opnieuw begin november zelf ontmoet tijdens hun bezoeken aan Elisa's privé asiel. Wat een heerlijke enthousiaste pups! Heel sociaal naar mensen en naar andere honden. Hun gedrag naar katten toe kan op aanvraag in het asiel worden getest.

Violet en Tess zijn inmiddels in Nederland en doen het geweldig goed. Beide honden hebben al menig hart laten smelten! Voor Addy en voor Tilly zijn we nog op zoek naar fijne plekken.

Addy, Violet, Tilly en Tess zijn in Roemenië, net als afschuwelijk veel andere pups, gedumpt als ongewild. Natuurlijk is er in het privé asiel van Elisa een plekje voor ze vrij gemaakt, maar honden in een asiel hebben in Roemenie vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor deze kanjers! Of, om te beginnen, een gastgezin in Nederland die één van hen wil opvangen en begeleiden tot een adoptant voor haar gevonden is.

In Elisa's privé asiel verblijven deze honden nu samen met heel veel andere pups en volwassen honden in een kennel waar ze goed verzorgd worden en ze hebben dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Maar een asiel leven is natuurlijk geen fijn leven en zeker niet met de kou en de sneeuw op komst...

Deze prachtige grote pups zijn reisklaar voor een enkeltje Nederland. Ze zijn volledig gevaccineerd, gechipt en hebben een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft elk van de pups ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor elk van deze honden zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Deze pups / pubers verblijven nu nog in een asiel in Roemenie. Ze zijn waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en zijn geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft één van deze grote lieve pups een (al dan niet tijdelijk) thuis?

Wanneer u een hond wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin één van deze pups tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje (beelden van begin november):