logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

merry berry

Geslacht: teefje en reutje
Leeftijd: puppy's
Formaat: 

Merry en Berry werden als heel jonge pups gevonden in the middle of nowhere en met afgeknipte vachtjes... Gelukkig zijn ze door Elisa gevonden en kregen ze een plekje in haar privé asiel.

Voor deze puppy's uit Elisa's privé asiel hebben we inmiddels opvang in Nederland gevonden.

Informatie:
Drie van onze teamleden hebben begin november het privé asiel van Elisa (Solca, Roemenië) bezocht. Ze hebben onder andere Merry en Berry ontmoet en konden voor hen al snel een opvangplekje in Nederland reserveren!

In Roemenië hebben asiel- en zwerfhonden zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. Daarom probeert onze stichting om in Nederland opvangplekken en adoptanten voor ze te vinden. In het privé asiel van Elisa verblijven nog tientallen puppy's...

Heeft u interesse om een pup uit Elisa's asiel te adopteren en kunt u voldoen aan het onderstaande basis-profiel? Dan hopen we dat u contact opneemt. Ook gastgezinnen zijn heel erg welkom!

Basis profiel adoptant / gastgezin:
Voor puppy's uit het privé asiel van Elisa zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. We plaatsen de pups niet in gezinnen met jonge kinderen, vanwege de drukke dynamiek en hectiek die dat nu eenmaal met zich meebrengt.

* Deze puppy's verblijven nu nog in een asiel in Roemenie. Ze zijn nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat de pup alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin tijdelijk een hondje opvangen en een goede start geven in Nederland?
Dan verwijzen we u graag naar ons intakeformulier voor gastgezinnen.

Merry en Berry, aangetroffen in the middle of nowhere:

Foto's: