Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Indira

asiel hondje ter adoptie

Indira heeft via de particuliere opvang in Roemenië een thuis gevonden!

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: 5 jaar
Formaat: kleine hond
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €275,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Indira is door mevrouw Geta in Roemenië gered van de straat. Onze contactpersoon Ioana heeft haar vervolgens meegenomen naar een betere opvang.

Half oktober heeft één van onze teamleden de opvang in Roemenië waar ze verblijft persoonlijk bezocht en Indira ontmoet. Indira is super vriendelijk, aanhankelijk en sociaal (zie ook de filmpjes onderaan deze pagina).

In Roemenië heeft een asielhond vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden.

asiel hondje ter adoptieProfiel adoptant:
Voor Indira zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Waarschijnlijk is ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze lieve kleine hond een fijn en veilig thuis?
Wanneer u Indira wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Indira in het privé asiel, oktober 2022:

Filmpjes, Indira in het privé asiel, oktober 2022: