Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Husky Nikita

husky ter adoptieGeslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: 3 jaar
Formaat: husky teefje, 25 kilo, (grote) middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Deze prachtige Husky genaamd Nikita is door één van onze contactpersonen in Roemenië gered uit een afgelegen bos net buiten Boekarest. Hoe ze daar is beland is onbekend; ze was sterk vermagerd en uitgeput toen ze werd gevonden. Haar redder heeft haar laten steriliseren en voor een tijdelijk onderkomen gezorgd.

In Roemenië heeft ze heel weinig kans om als huishond geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden. 

Nikita is een lieve en sociale hond; ze is prima met mensen, houdt van aandacht en geaaid worden. Zoals alle husky’s heeft ze veel energie maar wanneer ze die kwijt kan door te spelen en te rennen dan is ze verder rustig en relaxed. Naar de andere honden toe is neemt Nikita een leidersrol in; daarbij is ze niet agressief maar sociaal vaardig.

Aan de riem trekt Nikita en is ze sterk, dus aan de lijn lopen zonder te trekken zal ze nog moeten leren.
Autorijden is geen probleem, Nikita gaat graag mee. Het is niet bekend of Nikita ooit in een huis heeft gewoond.

In tegenstelling tot veel andere Husky's is Nikita vriendelijk naar katten. 

Half oktober bezoekt één van onze teamleden de opvang in Roemenië waar Nikita verblijft. Vanzelfsprekend wordt dan de informatie over Nikita ge-update en aangevuld!

Profiel adoptant:
Voor deze mooie Husky teef zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. Husky’s zijn echte roedeldieren, dus we plaatsen haar graag bij een andere sociale (grote) hond.

* Deze hond verblijft nu nog in een privé asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij nog niet zindelijk en (waarschijnlijk) geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze mooie hond een veilig thuis?
Wanneer u deze hond wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje: