logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asielhond ter adoptie

Geslacht: teef
Leeftijd: puppy / puber, geboren 25 maart 2022
Formaat: grote hond

Informatie:
Addy, Tilly en Tess: onze teamleden hebben deze fantastische honden eerst in juni en daarna opnieuw begin november zelf ontmoet tijdens hun bezoeken aan Elisa's privé asiel: Tess, Tilly en Addy. Wat een heerlijke enthousiaste pups! Zusje nummer 4, Violet, is al in Nederland en zij is na een korte opvangperiode bij een gastgezin al geadopteerd. Violet doet het geweldig en heeft al menig hart laten smelten!

Ook voor Tess hebben we inmiddels opvang gevonden. Zij is op 13 januari gearriveerd op haar tijdelijke adres. Hier mag ze tot rust komen en kunnen we haar goed leren kennen. Haar gastgezin heeft bovendien een optie op adoptie!

Voor twee zusjes van Tess zoeken we nog gastgezinnen of adoptanten:
De zusjes Addy, Violet, Tilly en Tess zijn in Roemenië, net als afschuwelijk veel andere pups, gedumpt als ongewild. Natuurlijk is er in het privé asiel van Elisa een plekje voor ze vrij gemaakt, maar honden in een asiel hebben in Roemenie vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor deze kanjers! Of, om te beginnen, een gastgezin in Nederland die één van hen wil opvangen en begeleiden tot een adoptant voor haar gevonden is.

In Elisa's privé asiel verblijven deze honden nu samen met heel veel andere pups en volwassen honden in een kennel waar ze goed verzorgd worden en ze hebben dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Maar een asiel leven is natuurlijk geen fijn leven en zeker niet met de kou en de sneeuw op komst...

Deze prachtige grote pups zijn reisklaar voor een enkeltje Nederland. Ze zijn volledig gevaccineerd, gechipt en hebben een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft elk van de pups ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor elk van deze honden zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Deze pups / pubers verblijven nu nog in een asiel in Roemenie. Ze zijn waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en zijn geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft één van deze grote lieve pups een (al dan niet tijdelijk) thuis?

Wanneer u een hond wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.
Informatie over onze adoptie procedure vindt u op onze pagina's Adopteren.

Wilt u als gastgezin één van deze pups tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Tess:

Foto's Addy, Tilly en Tess (november 2022, Roemenië):

Filmpjes (beelden van begin november):